walpurgis night

Idag är det Valborg, även kallad Walpurgis Night på engelska. Ligger i sängen med Amanda och är lite småseg från igår och försöker komma på någonting vi kan göra ikväll. Man firar väl inte ens valborg här? Jag vet i alla fall vad som kommer hända i Västerås. Alla kommer grilla, alla ungdomar kommer hänga på Löga och hälla i sin alkohol i muggar från donken för att dölja de för polisen, alla under 18 kommer leta efter en bra hemmafest men ingen kommer hitta någon, alla ungdomar över 18 kommer vara skittaggade men sen komma på att det inte är så kul denna dag och gå till Pluto som vanligt, de flesta kommer ha vart i Uppsala på dagen och supit sönder för att sedan däcka på kvällen. Och, det kommer förmodligen börja regna. Men, jag måste ändå erkänna, att det är såna här dagar som jag faktiskt saknar Sverige lite.

amanda och emma på pluto, valborg 2010
måste erkänna att jag saknar emmas glada face skitmycket

going out


mcqueen

Som sagt, så synd att jag missade bröllopet idag. Men fick in en tidning på jobbet där jag kunde se lite bilder därifrån och såg att Kate Middleton bar en klänning från Alexander McQueen. Imponerande.


olsen

tired to be living in my fcuk uniform, i want to wear my own clothes again. please fcuk can I go to work like this?

the royal wedding

Imorgon är det The Royal Wedding, och det är kaos i den här staden. Känns som ingenting så stort någonsin har hänt och alla är helt extas. Storbrittaniens flagga är överallt och alla är finklädda och går ut och firar redan en dag innan. Prins William är antagligen nere på nattklubben Barts här nere i vår byggnad och har sin svensexa? Vår landlord sa att han skulle komma hit innan bröllopet eftersom hans bästa kompis äger klubben. Suger i alla fall att jag ska jobba imorgon, jag vill också titta på bröllopet i Hyde Park med en halv miljon andra männsikor! Men jobbar bara till kl 19, och efter det ska vi köra en fet utgång.

vouge may 2011

don't talk swedish

Älskar att jobba med Susanna. Igår stod vi och lite diskret försökte snacka lite svenska uppe på menswear, sedan kom det några kunder och vi frågade dem på engelska om de behövde hjälp men de ville de inte. Så jag fortsatte snacka om en skitdryg australiensisk kille som ringt tidigare och ville ha tre vanliga t-shirtar skeppade till Australien, värt? När kunderna senare skulle gå så sa de "Tack tack". Haha, sjukt skämmigt. Sanna var även med om att några killar tidigare stått och snackat om att hon var snygg, och sedan när de testat kläderna så sa de rätt ut "Undra om man kan betala här uppe?" och då svarade Sanna på svenska "Ledsen killar, ni måste gå ner". Sjukt kul det med, man ska inte prata svenska i London för att det kryllar av svenska människor.

Sanna skrev även till mig nyss: "wihooo löning om 1h 12 min." Fy fan vad härligt. Skulle handla mat igår, och det gick ju inte sä jävla bra. Hade £1.06 på mitt konto..

happy birthday

Idag fyller den viktigaste personen i mitt liv år. Det går inte beskriva hur ont det gör att jag idag bara ska få säga grattis till henne över telefon och inte vara där och fira det med henne. Jag saknar henne så otroligt mycket och jag älskar henne mest av allt på denna jord. Hon är min mamma, och hon är den bästa mamman du någonsin skulle kunna drömma om och allt med henne är perfekt (ja, till och med när du har ditt städ-hets). Hoppas du får en underbar födelsedag mamma, så ses vi snart. Love

pasta

Fortfarande ensam hemma, börjar undra vart alla är någonstans? Har i alla fall precis lagat iordning lite käk. Pasta med kyckling, tomater/sås, parmesan och vitlöksbröd till det. Det är inte ofta detta händer, att jag lagar mat alltså. Så därför slår jag vad om att alla redan ätit när de kommer hem..

working girls

Sitter hemma helt själv och lyssnar på musik. Underbart. Denna dag har gått väldigt fort, började klockan nio och jobbade till sex. Susanna har börjat jobba full tid hos oss igen, och idag kom hon upp till menswear (där man för övrigt sakta kvävs till döds eftersom AC:n är trasig) och sa att det omöjliga hade inträffat. Vi två på menswear tillsammans! De tror väl att vi bara ska stå och prata hela tiden, och jag kan ju inte säga att de har fel... Men vi servar, faktiskt, alla kunder som kommer upp (vilket är max en person i timmen). Sen lär vi även Younis svordomar på svenska.

famous people

Jag jobbar fan i Knightsbridge (rikemansområde) och det har inte kommit in en endaste liten minikändis på mitt jobb. Inte för att jag är så jävla kändiskåt, men vad fan, man kan ju inte ha bott och jobbat i London utan att ha träffat en jävel. Mycket svordomar här nu, jag ber om ursäkt. Idag servade Amanda Jennifer Hudson på hennes jobb (Carries assistent i SATC 1) och Jossan har haft September på sitt jobb. Det enda jag har haft är en kille som kom in och SA att han var en skådespelare, ingen jävla aning om vem det var, och så sa han att tjejen han var med jobbade för BBC Television. Jättekul...


easter sunday

Låg ett helt gäng och stekte i Hyde Park igår. Firade Easter Sunday (då alla för en gångs skull var lediga tillsammans, eftersom det är enda dagen på hela året alla butiker har stängt) med en macka från Pret och några bärs.


partyparty


carnaby

Mysig dag på Carnaby Street med shopping och god mat. Har dött av värmeslag idag (jag dör ganska ofta). Hann in precis i tid för att inte bli dyngblöta av regnet! Nu ska jag ta en öl och bajsa på Amanda för att hon lyssnar på Black Eyed Peas...

awesomeness


rädden är kvällad

Igår åt vi på vårat favoritställe Angus Steak House i Leicester Square. Tog en pepparstek med öl och jag mosade fan i mig det på 10 minuter, hungrig tjej. Efter det mötte vi upp Jossan, Amanda och Andreas för en till öl. Vi traskade runt i hundra år innan vi hittade något. Men efter ca 10 mil, när vi var i Covent Garden, så sken Jossan upp och skrek "Pain! Rädden är kvällad". Pain är alltså vårat nya favoritställe vi hittade vid oss för någon dag sedan.

hanging in the park


good friday

Nu ska jag och min babe gå och köpa frukost på Starbucks, sen ska vi röra oss ner mot Hyde Park och bara ligga och chilla hela eftermiddagen. Have a Good Friday! (Fråga mig inte varför engelsmännen säger Good Friday till Långfredagen?)

where is harrods

Hatar alla jävla spån som kommer in på mitt jobb och frågar vart Harrods ligger. Så här brukar det gå till:
"Hi, do you know where Harrods is?"
"Yes, just cross the street and to the right" (thinking idiot)
"Is it far?" (even more idiot)
"30 seconds"
såhär ser det ut när man tittar ut från mitt jobb

jossan my friend

Haft en underbar dag. Har varit i stockroom hela eftermiddagen med Claudia och dunkat Babyshambles på hög nivå medan vi taggat och vikt massa kläder. När jag slutade, klockan sex, kom Jossan och mötte mig och vi drog till Starbucks och köpte en latte. Satte oss i Hyde Park och bara snackade massa jävla skit. Efter det blev vi sugna på öl och drog till ett skitmysigt ställe ganska nära oss. Det hette typ Pain (?), wierd name. Vi beställde in några öl, Honey Dew som är sjukt gott, och satt där och chillade hela kvällen. Kul att vi typ blev fulla och nu har vi mosat i oss mat och kakor haha. Time to sleep...

pizza express

Har precis kommit hem från Pizza Express på King's Road med Jossan&Martin. Martin tvingade oss att gå ut och äta så blev en kycklingpizza och en kall cola ikväll. Gått i bara långklänning hela kvällen, det känns fan som att vi bor i Spanien. Hatar btw att åka hiss. Skulle springa till affären en snabbis, och på vägen ner så är jag inmosad mellan två feta poliser och när jag skulle upp igen så försöker min granne ragga på mig. Ska nog börja ta trapporna i stället.. Eller nej, jag ska inte ljuga. Det kommer aldrig att hända.
bilder från lunchen idag

fantastic

Underbar dag. Det har gått skitbra på jobbet, och vår butik är awesome nu för tiden. Susanna jobbade idag också, plusplusplus. Vi gick, som vanligt, till Hyde Park och käkade sushi på vår lunch, och nu när jag skulle gå hem så är det fortfarande underbart väder. Alla sitter ute på uteserveringar, och det kryllar av folk på alla pubar. Vill också ut och ta några öl! Överväger det, men börjar klockan nio imorgon.. Ibland suger det att jobba fulltid!

cosiness

Måndagsmys med mina älsklingar! Det är bara vi hemma och nu kör vi en sen middag. Jossan står i köket och lagar mat som hon är Jamie Oliver (hennes förebild) och Amanda sitter vid datorn (hennes förebild). Fick även idag reda på att jag är ledig fredag, lördag, söndag, måndag! Fyfan vad skönt, det behöver jag verkligen. Har först två days off, sen är det bank holiday för att det är Easter Sunday och på måndagen har jag holiday. Ska njuta som Carrie i klackar.

london

bilder härifrån

amazing woman


liv

Idag sa Younis på mitt jobb till mig:
"Do you know who you look alike?"
"No?"
"You know Lord of the rings?"
"Yeah, I know..."
Har hört det förut. Att jag är lik Liv Tyler. Alexander kallar mig jämt för alven, och de på jobbet tyckte tydligen med att jag såg ut som en alv. Speciellt för att jag har så långt hår som är platt och mina öron sticker ut ibland (?) haha, vad hemskt.

brick lane

Igår åkte jag och Josefin som sagt till Camden. Tog en bärs, och efter första klunken bestämde vi att vi skulle åka till Brick Lane. Dricker vår öl, tar tunnelbanan hem och när vi är på väg hem så börjar både jag och Jossan svettas som fan. Vi står i hissen och det rinner om oss, var helt jävla blöt. Vad var det i den där ölen?! Kändes som vi hade blivit drogade med någon jävla svettdrog. Fick lite smått panik, men drog oss ändå mot tuben efter att ha fräschat till oss lite. Sen blev det en spårad, och weird, kväll i Brick Lane som slutade med att jag nästan blev påkörd av en buss och stukade foten. Ville dö när jag skulle gå upp till jobbet imorse. Bilden på Jossan var den enda bilden jag fick under kvällen. Inga bildbevis.

camden town

Är för första gången (tror jag?) hemma helt själv i lägenheten. Jossan och Martin jobbar, Amanda är med sin familj och Andreas är i Sverige. Rätt så skönt faktiskt. Men just nu sitter jag bara och väntar på att Jossan ska komma hem och hoppas på att hon vill följa med mig till Camden Town! Ska göra lite ärenden, och sedan hade jag tänkt att vi skulle åka hem till Sanna&Madde och ta några bärs på deras altan.

heroes&heroines

Igår kväll åkte jag till Kentish Town, där mina kära vänner Susanna och Madeleine bor med några fransmän. Älskar att vara hemma hos dem i deras softa område (till skillnad från mitt rikemansområde). Satt hemma hos dem och drack, och drog senare till en bar som heter Heroes. Den är ny sen ca 2 veckor tillbaka och Pete Doherty har spelat där. Spelade jävligt bra musik igår med, och vi dansade hela natten med öl och snygga tatuerade killar.
p.s madde tror att hon kan spela biljard

good night

Har precis krigat mig hem från Kentish Town i en och en halv timme. Sjukt drygt! För det första får jag sitta och vänta på bussen i hundra år, sen tar den bussen hundra år. Måste byta buss, missar en, måste gå skitlångt för de bygger om och ta en annan osv. När jag är på min lilla vandring mellan Leicester Square och Green Park, mitt i Picadilly där det kryllar av folk denna tid, hör jag någon ropa mitt namn. What the fuck, tänker jag, vänder mig om och ser Younis från mitt jobb. Stod och skrattade ett bra tag åt att hur sjukt det är att vi träffas just där, den tiden på dygnet den dagen. Han skulle upp och jobba stackaren, själv har jag min day off! En sak som jag har kommit fram till är i alla fall: London är sjukt litet. Godnatt!

skirt&jersey

my uniform from fcuk (I look like a tennis player)

white

Älskar alla vita hus här i London

drunkies

What a night.. Jag och Amanda drar för att träffa lite jobbarkompisar. Först gick vi till nattklubben Jalouse, där det blev ett antal glas. Blev trött på det och drog till Cirque och dansade loss hela natten. Så jävla fulla som vi är försöker vi ta oss hem, vilket, faktiskt, går riktigt bra. Men jag kommer dock inte ihåg att jag gick och la mig. Vaknade klockan nio på morgonen av mig själv och jag skulle vara på jobbet klockan tio i tio och, som sagt, alla från headoffice var där.. Hann knappt fixa iordning mig eller äta, satt bara på mig mina jobbarkläder, sket i jackan och drog på mig en hoodie. När jag kommer ut: regn. Sprang till jobbet och hann i sista sekund. Jag var nog fortfarande full på jobbet ett par timmar. Skickar även sms till Amanda och frågar varför hon inte väckte mig imorse, men vi hade tydligen haft en konversation när jag låg däckad i sängen. Den tjejen är galen, hon duschar håret när vi kommer hem och sedan sover hon i 40 minuter och går upp och fixar sig och drar till jobbet. Love London

fun

Har lite kul med mina flatmates! De är störda i huvudet... Frågan är om man ska gå ut, eller inte gå ut? Börjar kl 10 imorgon och vi har en fet floormove med alla från headoffice. We'll se...

we're getting married tomorrow


visitors

Nu börjar folk boka resor till London för att hälsa på mig, wei! Mamma ringde nyss och sa att de hade bokat resa i maj, och min saknade retardvän Vickan kommer också i maj! Love it. Sen kommer min babe om ca 2 veckor, och min lillasyster kommer och joinar mig några dagar i juni innan vi tillsammans åker till Sverige. Börjar känna att det kommer vara konstigt att inte vara i Sverige denna sommar. Alla galna utekvällar med Victoria, den dagliga kaffen på Linas balkong, Saras förfester i lilla Sala, min låssaspappas goda grillade mat (som mamma alltid tycker att han gör till kolbitar och blir skitarg), mina små sötisar Marina och Frida som väcker mig med töntiga Miss Li-låtar när de ligger och solar på taket utanför mitt rum osv.
.
(här skulle det vara massa bilder från sommaren 2010, men eftersom att det inte fungerar att ladda upp några jävla bilder på den här datorn, så får ni inga! det är amandas dator btw, förvånande... men jag älskar henne ändå)

new uniform

Detta är min nya uniform som jag använder på jobbet, men har en grå tröja istället för rosa. Kul att jag faktiskt har köpt skorna med, men dem har jag fan inte på jobbet. Tröjan och kjolen tillsammans kostar ca £114, sjukt dyrt för detta tycker jag. Men det är vad saker kostar på FCUK, usch, tur att jag får lite discount i alla fall.


newly moved in

några bilder från när vi precis hade flyttat in, ca 2 månader sedan, som jag hittade på Amandas dator

finally awake

Har nästan precis vaknat. Ligger här med ont i halsen och orkar inte röra på mig. Det blev ingen utgång igår för att vi var för döda och idag är det jättefint väder igen. Men orkar man röra på sig? Nej. Det känns som om någon tagit en fickkniv och köttat om lite i halsen på mig... Min laddarsladd till datorn är sönder också, sämst! Så sitter med Amandas lilla pygmedator nu som man knappt kan skriva på. Liten dator till liten tjej. Ska nog gå och väcka offret nu faktiskt, är sugen på frukost och hon är det bästa sällskapet man kan ha till frukosten (skratta åt allt äckligt hon äter).

westminster

Blazer and t-shirt H&M, skirt FCUK, ankleboots Vagabond, jewellery from Rock by Sweden, Smycka and Seconda.

pictures from today


tired

bilder från min och susannas lunch igår

Strålande sol och jag och Amanda ska gå och lägga oss i Hyde Park om en liten stund. Båda är lediga både idag och imorgon! Vi är fett döda efter gårdagen, blev SkyBar. Har nog aldrig varit så trött.

daim

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och har nyss slängt i mig lite käk. Helt underbart att gå hem när det inte ens är en endaste kall vind. En McFlurry Daim på det och livet är wonderful. Kan inte bestämma mig om jag ska med till SkyBar och festa med utsikt av London eller till Bricklane och dricka billig öl och lyssna på en fet dj idag?

two cute little things

fick med mig två söta toppar från H&M igår, £12.99 och £7.99

lunchbreak in hyde park


good morning

NU har jag äntligen gått upp i tid. Måste egentligen inte gå till jobbet förrän om lite mindre än en timme. Men jag ska nog börja röra mig dit snart för jag vill steama min blus innan jag börjar. Orkar inte stå och kötta med ett litet ministrykjärn på lägsta graderna. Ska även testa lite nya kläder, är så trött på allt jag har nu. Men jag har bara £37 kvar att spendera, vilket betyder att jag måste betala lite själv för allt är så jävla dyrt... Kläder som jag bara kommer ha på jobbet och aldrig sätta på mig annars. Men jag lever ju på det där stället, så kanske bra om man har lite ombyte. Soligt väder idag igen btw, love it.

new car

jag vid min nya bil igår

at susanna's and madde's

Igår var vi och hälsade på Sanna&Madde i deras nya lägenhet som ligger i Kentish Town. Haha, älskar det namnet! Det var hur mysigt som helst, och de har även en liten uteplats så vi satt där och drack några öl innan vi vid klockan ett drog oss hemåt eftersom vi skulle jobba. Amanda var tard som vanligt på vägen hem...

sunshine

Har för en gångs skull gått upp i tid, så jag förhoppningsvis inte behöver springa till jobbet som jag gör varje dag... Har till och med hunnit laga matlåda och fixat mig i lugn och ro! Solen skiner idag igen, och det kommer bli för varmt med strumpbyxor idag. Jackan lämnar jag hemma, 16 grader i skuggan idag. Hoppas fan att det är lika bra väder i helgen när jag är ledig!! Nej, nu måste jag nog springa ändå. Ha en lovely day!

todays outfit


hot

Legat i Hyde Park hela dagen med Susanna och Justina. Har gått i shorts och linne mestadels, och svettats! Det har vart så fucking varmt här hela dagen! Efter Hyde Park åkte jag till Regent Street för att möta upp Amanda efter jobbet. Vi satte oss på en mysig trappa precis vid Selfridges med en caffe latte och snackade skit. Älskar att det är sommar här nu!! Hann även med lite shopping... Visar senare! Nu måste jag springa, puss och kram!

marina, the guestbloggggger!!!!!!!!

Jag fick en order av min kära syster att skriva ett inlägg om hennes fancy-life, eftersom att hon inte har tillgång till någon dator just för tillfället.

Hon ligger och steker i Hyde Park på sin lediga dag, med 20 grader i skuggan! Hon har antagligen någonting från Starbucks i handen också. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte är avundsjuk, men idag har vi faktiskt skapligt väder i Västerås till skillnad från....igår. Lev livet Sabina, medan jag går i skolan och sliter. Men bäst att du kommer hem innan vi river ditt rum. Saknar dig jättemycket! 

See you soon, lovelovelove 


fcuk is all I have

Inte så jätte händelserikt life på senaste dagarna, jobb är det som står på den dagliga listan. Men jag är ledig imorgon och det är faktiskt rätt kul på jobbet nu för tiden. Börjar även bli lite sugen på en ny uniform, men vet inte alls vad jag ska välja. Ingenting som tilltalar mig direkt, men vill ändå ha något. Snacka om girig?

Bilder från mitt kära museum
1. Amanda 2. Pumba 3. Skyll dig själv i Ice Age

whore

secret diary of a call girl med min älsklingsamanda. fett sliten tjej idag, xoxo

london bridge

it feels like yesterday, july 2010

miss my girls


kind of hot


pink door

jag igår på väg hem från king's road med min fina leoklänning!

punk?

Jag och Amanda kom precis hem. Efter en kväll som sög till en början, men sedan blev den mer händelserik. Eller ja, vi åkte runt i en Range Rover och letade efter en toalett för att jag var nära döden... Fick lite skjuts till dörren (billigt) och nu är vi så jävla hyper och kan inte sova. Vi var på ett ställe som hette "Punk" btw. Lät jättecoolt när Kate Moss hade haft sin födelsedagsfest där, men det sög. Alla säger även att alla vi svenskar klär oss i svart, och att vi är "goth"? Haha. Killen, Michael, som körde runt oss sa även att jag hade "the model look", så kanske ska satsa på det nu, med tanke på att jag är sååå lik Adriana Lima. Nej, nu ska jag och Amanda dansa vidare, hejdå!
.

we are prostitutes


view

utsikten är ju inte helt fel...

waitrose

Storhandling på Waitrose med min sweet Amanda

hangover

Bakis idag, och inte så vacker. Lever på att en kom fram och sa att jag var lik Adriana Lima igår..... Nu ska jag och Amanda gå till King's Road för lite storhandling, sen blir det antagligen utgång senare. Puss på er

the roxy

Blev inflyttningsfest hemma hos Justina&Hilda, sen rörde vi oss mot Tottenham Cort Road och gick till "The Roxy". Älskar det stället, asbillig alkohol, småskabbigt och bra musik! Åkte även med en asskön taxichaufför hem, slängde fram för lite pengar och sprang..

moving in party

glider mot Notting Hill för att möta upp Sanna&Madde, och sedan: inflyttningsfest

a day in london

Spenderat senaste dagarna med min låssaspappa. Shopping, roomservice, en lång stund inne på leksaksaffären Hamleys! Tog lite fina bilder på alla Barbie's eftersom min syster Marina älskar dem. Puss

RSS 2.0