gay

Igår hamnade vi på en gayklubb och dansade hela natten lång. Amanda flirtade med en bartender som var gay = jätte skämmigt. Men sedan så visade det sig att han inte var gay ändå eftersom de bytte nummer. Jag tror i alla fall fortfarande att han är gay för han var sjukt snygg. Somnade halv fem, sedan upp till jobbet tidigt.. LLL (=Love London Life).

fiesta

Ikväll blir det partey! Jag, Amanda och Andreas ska ut och slira. Vet inte riktigt vart än, men vi hittar nog på någonting kul. Ha så kul hemma i iskalla Sverige (och på hottan Sara och Felle), medan jag lever livet i London!

lovely morning

Min dag kunde inte börja bättre.
För det första är jag ledig idag.
För det andra så ringde min pojkvän och väckte mig.
För det tredje så hade jag fått två brev när jag vaknade.
Ett var från JobCentre som sa att jag fått mitt NI number,
och det andra var från Sverige såg jag direkt på handstilen.
Det var från söta mamma och Anette (och nej Anette, jag
har inte sett Orlando än, men såg han på TV 1 minut efter).

evenings


linkin park

Det har landade i min mail för någon vecka sedan.
Vart en dröm så länge jag kan minnas.

i love you

sex and the real city

Igår hade jag en dålig dag, så då blev det min fina choklad jag fick av min familj från Sverige och Sex and the city 2 med Amanda. Idag har jag varit ledig = sovit hela dagen, och snart kommer Jossan, Andreas och Martin och hämtar upp mig för vi ska in till Oxford och hälsa på Amanda på hennes jobb (shoppa).
Ett stort fett jävla grattis till Jossan och Andreas som har kirrat jobb, på samma ställe!! French Connection as well. Min manager sa till mig igår "Haha, they should call it Swedish Connection instead".

luxury

utsikten från mitt jobb, lovely

LFW for FCUK

Detta är klänningen som från och med idag och till LFW är slut säljs på French Connection. Söt as hell, men inte riktigt min stil, och den sitter snyggare på en lite kurvigare kropp. Har inte jobbat idag, så vet inte vilken rush det har vart på klänningen. Det återstår att se imorgon!

miss my friends

linas birthday party

harrods

Idag fick vi in den årliga London Fashion Week klänningen som ska säljas under FW på French Connection. Riktigt snygg faktist, och kommer bara kosta 35 pund! Jobbat hela dagen idag, och har även varit på Harrods för att införskaffa mig lite nytt (smink)! Inte alls likt mig, men Sandra på mitt jobb rekommenderade mig Laura Mercier eftersom jag inte hittar ID någonstans i denna stad. Nämner inte att Andreas hittade ID idag efter jag köpt detta...

valentines day

Har jag typ inte världens sötaste familj? Igår när jag är uppe på Menswear på jobbet så kommer en av mina kollegor uppspringande och säger att jag måste gå ner. Så står det en kille med den här korgen och ber mig signa! Snacka om att jag var glad hela dagen efter det. Älskar er min underbara familj!

 

För övrigt så sitter jag, Jossan, Martin och Andreas på Starbucks (igen). Denna gång för att elektriciteten i hela vår byggnad har lagt av = inget lyse. Jag ska nog stämma dem, eller London kanske inte har samma regler som i USA..?


Notting Hill

Idag var min första lediga dag, så tänkte att jag skulle hitta på någonting roligt. Amanda har fått jobb på All Saints, så hon jobbade idag och Jossan, Martin och Andreas skulle göra lite research. Jag själv drog mig till Notting Hill. Har vart där en gång förut, men jag gick aldrig till Porto Bello Market (där de spelade in Notting Hill filmen). Circle Line var avstängd, så jag fick ta värsta omvägen. När jag väl kom fram, sämst som jag är, så hittar jag inte dit. Har redan hunnit bli på lite halvdåligt humör och orkar egentligen inte fråga någon efter vägen men så ser jag en tjej som ser snäll ut så jag frågar henne ändå.
"Hey, do you know the way to Porto Bello Market?"
"Yeah, I do. Are you from Sweden?" (är jag så dålig på engelska?)
"Hehe, yes"
"Ja, men vafan följ med mig för jag ska åt det hållet"

Tjejen jag frågade var jätte gullig och det visade sig till och med att hon hade pluggat i Västerås i tre år! Världen är liten.. Det byttes nummer, och nu har jag en ny vän! How easy?! Porto Bello Road var i alla fall hur mysigt som helst och och består av secondhand-butiker och små stånd som säljer handgjorda smycken.

fancy uniform

Sitter och snyltar på Starbucks internet igen! Vår "landlord" skulle fixa internet tills i övermorgon, så hoppas fan att han gör det nu.. Fick idag reda på att han har en Bentley och en Lambourgini (fett tät). Amanda vill ha honom, men han har fru och barn så får se hur det går.

Jobbat hela dagen idag och jag fick välja min uniform. Eller ja, jag och min manager eftersom hon är tvungen att godkänna det. Inte riktigt min stil, men det är ändå okej. Det är en fin outfit med marinblå byxor och vit blus eftersom jag måste vara "fancy" på jobbet.

Bilder kommer snart eftersom Starbucks internet är för segt för att ladda upp någonting. Kisses!

at starbucks

Tänkte slänga in en snabb update, som blir mitt första lilla inlägg. Jag har nu bott i London i en vecka och vi fick lägenhet i Chelsea efter tre dagar. Vi har en nattklubb i vårt lägenhetshus! Igår började jobbjakten, och jag fick jobb första dagen. Så nu jobbar jag på French Connection på Bromtom Road i Knightsbridge, som ligger precis bredvid Harrods.

Sitter nu och dricker en frappe på Starbucks och livet är så jävla härligt!

RSS 2.0