hothothot

Utomlandsvarme i London de senaste dagarna. Sitter ute i det fina vadret pa min lunch med en Starbuckslatte i handen och bara njuter av att bo har.

like it old

Jag för ca en vecka sedan i min favoritjeanskjol (köpt second hand i Camden) och min älskade mamis gamla top hon hade när hon var ung (alltså ca 250 år gammal).

we love to party at clublad


spontanious

Spontan utgång i Brick Lane igår. Var meningen att vi skulle vara hemma och titta på Harry Potter, nördarna som vi är. Men blev utgång i stället, och kom inte hem förrän sent inatt. Lyckades ta tre bilder på, vilket sammanfattar kvällen rätt så bra tror jag...

miss you already


the lane

fest i Brick Lane!!

summerday

Kanns som varldens vardag idag. Som om att sommaren ska borja (onsketankande). Vill vara ute, men sitter just nu i vart graa staffroom i vantan pa att fa borja jobba..

pancakes

Pannkakslagning live från mitt kök!!!!!! Ska överraska min älskling Filla..

a tourist

Felles och min turistdag

the night

vinkväll med mina babes

friends in london

Mina alsklingar Lina och Felicia har vart hos mig i tva dagar nu, och vi har haft det underbart! Starbucks, utgang, shopping, Big Ben, Buckingham Palace, pubat och allt annat man maste gora nar man ar i London i tva dagar.

who knows

Sitter och degar i min mysiga lägenhet med mina flatmates och lyssnar på Westlife live. Det ni! Vi hör dem skitbra för de uppträder i Hyde Park och vi bor ju precis bredvid. Vi har en jättekul lördagskväll, alla sitter och stirrar in i sina datorer haha. Men var ute och slirade som fan igår på The Roxy, så får bli lugnt idag. Vill inte gå in på detaljer (inte för att jag kommer ihåg några i och för sig) men jag och Filippa kom hem med världens ballonger och grejer inatt. Såg vi imorse.. Vet ej vad som hände riktigt.

the dress

Det här var den, inte så jättefina om jag får säga det själv, så kallade
"Vouge klänningen". Inte någonting som jag skulle slänga på mig precis.

wine

Fashion night out i London

vouge fashion's night out

Ikvall ar det Vouge fashion's night out i London. Ar ett event som Vouge fixar och det ar tydligen over hela varlden i en mangd olika butiker. Dar jag jobbar, pa FCUK Brompton Road, har vi det fran klockan 5-8 pm. Synd att jag slutar klockan 18 sa jag inte kan vara med! Ska nog ner pa Oxford och kika lite dar istallet.. Vi ska i alla fall lounga en ny klanning, som ar den sa kallade “Vouge-klanningen“, och den tar vi ut klockan fem. Skitful om jag far saga det sjalv. Ska slanga in en bild pa den senare sa ni far se. Nu ar mitt teabreak slut, upp och jobba sista timmarna. Ps sa bjuder vi pa cupcakes idag pa eventet. Synd att jag ar nyttig eftersom de ar de underbara cupcakesen fran Harrods!

shopping day

Länge sedan jag var ute och gick runt på stan, och faktiskt försökte (!) hitta någonting att köpa. När man bor i London försöker man mest undvika allt med ett pris på eftersom man inte är världens rikaste... Som vanligt blev det en kaffe på Stabucks, tog även en sipp av Filippas hot chocolate och jag kan ju säga att jag fått mitt sockerintag för en månad framåt. Alltså: köp inte en varm choklad på Starbucks (om du inte är lika van med socker som Filippa förstås). Fick i alla fall med mig en top från Forever 21 som jag kan visa sen, riktigt fin och glittrig.
Nu ska jag och Filippa laga kött och klyftpotatis! Pusssssss

angie


French Connection hade lagt upp en bild på vad Angelina Jolie köpt när hon besökte min vän Josefins butik där hon jobbar. Tänkte om någon var sugen på att se vad hon handlar för saker. Just de här sakerna är dock mycket finare i verkligheten. Men alla andra FCUK bilder visar nog rätt...

mobil

Okej, antligen (efter manga forsok) har jag fattat hur jag kan blogga och lagga upp bilder fran mobilen. Maste erkanna att mina dagar som teknisk ar over. Inte ung och frasch langre, utan nu borjar man bli morsan som inte kan handskas med en BlackBerry...

new

Okej. Ska försöka med en till liten updatering då. Sitter i min nya fina lägenhet, med nya fina flatmates. Så glad, inga kackerlackor ÄN så länge... Är lite småsjuk, och blev ännu mer sjuk av flytten idag, och för att inte nämna vår utgång igår. Var tvungen att visa Filippa (som precis flyttat hit) hur det går till. Känner mig stolt.

Btw så var Angelina Jolie inne i Josefins butik där hon jobbar, French Connection. VARFÖR kunde hon inte komma till min FC? Lite avis så att säga...


jag är jättesöt när jag precis duschat hihi

RSS 2.0