london zoo

Lite mysiga bilder från när mina två sötnosar var här och vi gick på London Zoo. P.S om ni indrar varför Frida ser ut som ett cp på en av blderna var för att vi var i ett fjärilsrum där de flög runt fjärilar och hon bajsade på sig.

senior

Sjukt trött efter jobbet idag. Inte för att det var speciellt mycket att göra, men det känns som min hjärna tagit in information för en vecka. Min "training-week" har ju börjat, eftersom jag har blivit befodrad till "Senior Sales" nu. Mycket att ta in på en och samma gång, men ändå simpelt och jätteroligt! Är även så superbra humör för på torsdag ska jag köpa min älskade BlackBerry som jag längtat efter så länge!! Kommer dock vara pank resten av månaden, men jag bryr mig inte för jag kommer ha en BlackBerry och vara jättecool.....

beyonce is coming

Skönaste dagen på länge. Har vart så jävla varmt i London. Det kändes som när jag vandrade runt på Barcelonas gator med mina underbara vänner från Sverige. Synd att dem inte var här och joinade mig. Men hade sällskap av Amanda och Andreas och det fick väl duga...  Vi har legat i Hyde Park hela dagen, ätit glass, solat med mera. När vi var på väg hem så tog gick vi Harrods bakväg (jag går jämt där för att slippa alla dryga turister), och vi ser att det står jättemycket folk där. Vi är sjukt trötta, så vi blir irriterade för det står poliser och man kan inte komma förbi. Står där ett litet tag och Andreas muttrar "Jag orkar inte stå här för någon jävla B-kändis". Tillslut frågar vi någon vad fan som händer, och de svarar "Beyonce is coming!". Vi blev helt uppspelta, paparazzis överallt, och där kom hon ut ur en bil och var så jävla babe. Dock mycket kortare än jag hade föreställt mig! Inte sånt som händer varje dag..

busy

Här har det ju inte hänt mycket på senaste tiden. Har vart en very "busy woman", eller inte.. Först hade jag några sötnosar här på besök och efter det åkte jag på en veckas semester till Sverige och åt tills jag spydde. I söndags kom jag tillbaka till London, och det tog ett tag att komma in i vardagen igen. Var ju så van med att mamma tog hand om mig... Hade också lite smått ångest eftersom jag saknade alla så mycket. Men nu känns allt bra igen, saknar dock alla fortfarande! Jobb står på schemat som vanligt imorgon, så tänkte att jag kanske ska lägga mig i tid för en gångs skull. Det är i och för sig bara för att min dator har blivit knäpp och inte kan vara på i mer 5 minuter, så jag kan inte titta på alla ovärda serier jag hittar för att slippa gå och lägga mig. Sov sött mina vänner.

pookids

Marina och Frida är här och lever om. Vi har vart på London Zoo idag. Det var jättekul. Nu äter vi jättemycket kakor och onyttiga saker. Hejdå!

lazy day

Ledig dag idag och jag har verkligen bara softat! Glidit runt lite på stan, legat hemma, ätit god mat, pratat med familj och vänner osv. En sådan dag som man behöver ibland. Var även in på jobbet och bokade en till veckas semester i slutet av augusti. Sensommar i Sverige blir mysigt.

Andreas ligger bredvid mig och tittar på "Harry Potter och De Vises Sten" eftersom jag tog med mig alla filmer från Sverige. Sa att jag inte skulle titta, men ligger och smygtittar ändå. Jag och Andreas är världens största Harry Potter fan och vi skulle döda för ett liv som dem... Älskar när Harry pratar med ormen och stänger in Dudley i terrariet när de är på London Zoo, och London Zoo ska jag, Marina och Frida till på fredag. Can't wait!

strawberry

Marina ska såklart tortera lilla Eliaz... Tog inte så mycket bilder när jag var i Sverige. Men här är några i alla fall! Saknar redan alla små söta krabater.

carribean

Fick ett sms när jag var på jobbet av Andreas som frågade om jag ville med på bio ikväll. Självklart ville jag det. Jag och alla mina fyra sambosar gjorde något tillsammans för en gångs skull. Vi åkte till Waterloo och såg bion på Imax som är en fet jävla bio och har den största skärmen i UK. Vi så såg vi "Pirates of the Carribean: On Stranger Times", och den var väl sådär om jag får säga min mening. Johnny Depp är ju alltid bäst, och självklart snyggast i världen, men tyckte inte att filmen hade någon speciell story riktigt.. De andra filmerna är definitivt bättre. Såg även trailern till "Harry Potter and the Deathly Hallows Part II", längtar som fan!! Ledig imorgon så nu ska jag lägga mig och läsa i min jättebra bok. Sleep tight!

chewing gum is not welcome here

Outside a pub a few days ago...

bowling

Heldag med Younis igår! Först jobbade vi hela dagen tillsammans, sedan åkte vi till Gloucester Road för att käka på Nandos. Var första gången för mig och jag blev kär direkt. Efter det åkte vi in till Picadilly och gick till Troccadero, som är ett skitstort ställe med massa affärer, mat, spelställen, bungyjumping osv. Vi spelade massa spel, bowlade, drack öl m.m. Sedan gick vi och träffade Amanda och Jodi en snabbis som satt och åt på ett mysigt ställe. Blev dock ingen utgång även fast Younis försökte tvinga mig... Jag har blivit en kärring.

huh?

Jobbat hela dagen. Sprang hem och lagade en liten snabb tortellinimiddag (stavning?) till mig och Susanna lagom till hon kom hit efter jobbet. Vi fixade oss och stack iväg på leaving drinks/baby shower på puben precis bredvid vårt jobb. Supermysigt! Sedan var det ju tänkt att vi skulle gå ut, men det blir ju inte alltid som vi tänkt oss (eftersom Jossan ger oss bad luck jämt och ständigt), så nu är jag hemma och dricker en kopp varm mjölk med honung innan jag ska mysa ner mig i sängen. Taggar om tills imorgon i stället då jag och Jossan ska ut med Younis och Harry! Godnatt.

RSS 2.0