pizza

pizza and wine at pizza express

crazy day

Har precis däckat i min säng efter jobbet och tänker aldrig röra mig igen. Eller jo, jag måste om typ 2 minuter, för jag ska gå och möta Ippe vid tunnelbanan.. Helt sjuk dag på jobbet, vi har gjort om heeela butiken och jag har sprungit upp och ner och bärt grejer som om jag är någon jävla OS-löpare. Nu har jag så ont överallt att det känns som en oxe har gått på min rygg och stampat lite, skönt.
.
Stephen Marks kom in i vår butik idag (ägare av FCUK), fick lite smått panik. Marina skulle nog tycka han var ett MMS.

love at china white


real surprise

Står och space:ar lite på jobbet. Jag ser Jossan. Jag ser Martin. Jag tänker: fan vad kul att de kommer och hälsar på mig på jobbet. Jag ser världens bästa låssaspappa. Jag börjar gråta av glädje.

Kom precis hem efter ha vart på en mysig restaurang med min låssaspappa. Vi delade på en grilltallrik för två personer och det var så jävla gott. Riktigt bortskämd blev jag. Sedan var han tvungen att åka iväg till en annan stad för jobb... Hoppas på att han kan vara här imorgon igen. Sov gott babes!

studio valbonne

at Studio Valbonne this Friday

earth

Var en sväng till Naturhistoriska museet i helgen igen. Mitt andra hem.. Finns så himla mycket att se, känns som om man aldrig kommer att hinna se allting. Denna gång gick jag och Alexander runt och tittade på massa stenar/kristaller och om vulkaner osv. Väldigt lärorikt (om man orkar läsa någonting..).

kings road

mysfika i lördags på kings road
de har en mysig liten marknad så vi köpte hembakt kaka med chokladbitar och en fet brownie

without the surprise

man (jag) blir aldrig för gammal för kinder
mys framför "the secret diary of a callgirl" med amanda nu!
p.s vi har köpt munkar också, hejdå

wonderful

Har vart isolerad med min pojkvän hela helgen! Han kom i fredags kväll och åkte tidigt imorse, men vi hann ändå med rätt mycket! Bland annat middag med vänner, utgång, shopping, naturhistoriska museet osv. Underbar helg med andra ord!

model

På måndag flyger en av mina bästa vänner till Milano! Du kommer kick ass babe, men glöm mig inte när du är nästa Gisele, okej?!

hyde park

Blev en sväng till Hyde Park på lunchen. Ligger tydligen bara 1 minut från mitt jobb, och om jag hade utforskat lite så hade jag ju vetat det liiiite tidigare.. Jag älskar när det börjar bli sommar. Jag älskar att det börjar bli sommar och folk börjar gå i shorts, pussas i parken och jogga i linne!

a pink house

såg mitt framtida hus när jag var på väg hem från King's Road för några dagar sedan
ska bara spara min jättefeta lön från fcuk först, så flyttar in om några månader!

work outfit

Sitter här i min söta jobboutfit och väntar på att jag ska gå till jobbet. Har lite smått ångest med tanke på det underbara vädret. Blir Hyde Park på lunchen! Jag är ledig på lördag, men om jag känner mig rätt så kommer det väl antagligen regna.

ideal


months go by

Några bilder från våra första dagar här, medan vi fortfarande var hemlösa och arbetslösa. Nu har det gått ca 2 månader och allt känns redan som en vardag för mig. Jag bor i London, jag lever i London.

1. Jossan&Martin 2. Amanda&Andreas&Jossan 3. Amanda 4. Lägenhetsletning 5. Chinatown

summertime

Sitter hemma och softar i min mysiga jobbartröja. Har inte orkat byta om än... Slutade klockan 17.40 idag för jag skippade mitt teabreak. Världens mysigaste dag idag, 16 grader, strålande stol, vindstilla. Gick till Starbucks på lunchen, köpte en latte och satte mig i solen och njöt. Hoppas det är lika fint väder på lördag när jag är ledig, då ska jag lägga mig i Hyde Park med min snygging!

an empty space

En sak som jag ofta tänker på är, hur ont det kan göra att älska någon så mycket. Hur beroende du kan vara av en person, och hur rädd du kan vara för att någonting någongång skulle hända den personen.


pictures from heaven


what a night

Vaknade nyss av att det är så jävla varmt i rummet för att solen ligger på. Hur ska vi klara den riktiga sommaren?
Blev tillslut en utgång igår och jag kan inte precis säga att det vart den bästa kvällen. Vi åkte till Charing Cross och gick till en klubb som heter Heaven. Det är egentligen en gayklubb, men på måndagar så var det blandat (om jag hade vetat det innan, hade jag stannat hemma). Jättestor klubb och det var som en jävla flygplats för att komma in, var tvungen att gå genom en sådan där pipgrej (?) och bli visiterad. Efter ett tag där inne tappade jag och Amanda bort Andreas och Jossan, och eftersom vi tyckte alla på stället var sjukt dryga och efter vår (cat)fight med en kille så bestämde vi oss för att dra hem. Vi hade ingen nyckel, så vi ringer Martin och hör om han är vaken. Plankar på bussen och kommer hem ca 4 på morgonen. Halv sju kommer vi in i lägenheten, vi har alltså stått och bankat och plingat på vår mördarringklocka i två och en halv timme tills Martin vaknade. Därefter däckade jag i sängen tills nu..

life

Har jobbat hela dagen, som vanligt. Känner att jag har jätteintressant liv. Sitter i alla fall och dricker vin ur ett billigt, fult IKEA glas medan jag funderar på om jag ska gå ut ikväll. Jossan kom nyss in och dansade som ett jävla retard medan Andreas halsade ur vinflaskan som en fjortis, så de är nog rätt så taggade.

Har haft sämsta dagen idag och har nackspärr som fan. Men vet inte riktigt om den slog dagen igår då jag sprang in i dörren med min armbåge så jag fortfarande har ont, fick en toarulle i huvudet av Martin, bet mig skithårt på tungan, ramlade i trappan på jobbet, köttade upp min sko och fot på en spik i stockroom. Ja, det var nog det mesta som hände igår.. Blev på lite bättre humör när mamma nyss skrev "hallå är du hemma? kan vi skypa om 15 min? tittar på big brother. BRB" Haha, så söt mamma man har!

French Connection SS11 Lookbook


infernos

Igår blev det en utgång i sista sekund. Lisa var här från Sverige så vi mötte upp henne, Joi och Cajsa och åkte sedan till Clapham. Helt sjukt ställe vi var på, ett ställe som heter Infernos. Går inte ens att beskriva med ord men om jag måste så säger jag nog: fucked up.

1. Joi&Lisa 2. Cajsa 3. Jossan 4. Jag och Jossan 5. Andreas

a woman's right to shoes

mina älsklingar
£135 at FCUK

love

Jag älskar att bo i London. Jag älskar pulsen. Jag älskar att det är folk överallt. Jag älskar att det står en man i kilt och spelar säckpipa utanför Harrods. Jag älskar att jag har slutat jobbet tidigt idag och jag älskar att det är vår.

p.s köp aldrig en caffe latte från donken..

walking

Kom precis hem från jobbet. Har arbetat hela dagen, eller ja från klockan 11.30-20.30. Även fast det är lika länge som 9-18 eller 10-19 så är det inte hela dagen. Inte så händelserik dag på jobbet idag, men två roliga saker har hänt.

1. Susanna har börjat på FCUK igen! Kul med en liten vän jag kan stå och prata med även fast jag inte får.
2. Jag har köpt världens snyggaste sak (?). Vet inte om det är rättvisst att kalla det sak eftersom det är det enda som kan få mig att gå på moln i några dagar, och då menar jag bokstavligen gå. Eller efter ett tag så känns det mer som att gå på knivar men that's life. I alla fall när man har två dvärgar till föräldrar...

with my girls

Igår åkte jag, Jossan och Amanda för att möta upp Sanna, Madde och Linnea vid Oxford Circus och för att senare röra oss mot Movida. Det blev middag och vin, och sedan fiesta! Vi var kvar på Movida ett tag, men rörde oss senare mot vårt (numera) stammis ställe China White.

älsklingstjejen!

london natural history museum

Efter att chocken av eskort-anklagersna lagt sig så kände jag, Andreas och Martin oss redo för att Londons Natural History Museum. Lite stelt att gå genom receptionen nu eftersom de tydligen verkar tro att vi driver någon jävla bordell haha. Museet ligger i alla fall jätte nära där vi bor, knappt 5 minuter att gå. Vi hade även bara lite mer än en timme på oss så vi hann inte se allt, vilket var very very synd!


prostitute

Känner att detta kommer bli en underbar dag. Inte nog med att jag slog ut en flisa av min framtand i natt, utan jag väcks även av att brittiska polisen stormar in i vår lägenhet och gör en razzia och anklagar oss för att vara prostituerade. Jag och Andreas låg i sängen och så kommer det in en polis med och visar brickan och säger "Stay there!". Jätte kul när man är helt däckad och har sin lediga dag att vakna helt jävla panikslagen. De pratade i alla fall med Josefin och Amanda, men det var tydligen ändå okej om vi var prostituerade, bara de visste om det. Bra att veta att vi får vara sluts bara vi säger till dom!!

a night out

Nu sticker vi ut på äventyr!

tight

Är hur slut som helst! Har sprungit upp och ner i trapporna på jobbet hela dagen.. Jag har vart med och gjort om hela Menswear idag, så det var mycket som skulle hämtas från lagret osv. Men tight ass får man tänka. Nu ska jag hoppa in i duschen och tagga för utgång med mina babes. Ska träffa upp Sanna, Madde och Linnea och gå på middag och sedan klubba lite. See ya!

closet

Sitter och väntar på att Amanda ska komma hem, vill ha lite SATC mys innan vi ska sova! Hon jobbar jämt så sent den lille jäveln. Hon måste även rädda mig från Andreas piano musik som han har satt på (på min dator, och nej jag vågar inte stänga av den. Speciellt inte när han sitter bredvid mig så fridfullt och läser).

min och amandas fina garderob där vi mosar in allt vi äger. allt får dock inte plats så en del (hälften) får vi ha utanför garderoben..

me and my darling

Nu är allt det tråkiga fixat, så som matlåda och annat ointressant som inte ens är värt att skriva (cp som jag är så skriver jag det ändå?). Så nu ska jag och min älskling titta på lite efterlängtat Sex and the City (=Aleksandr Petrovsky). Puss på er

endgame

Vi har äntligen fått vårt interntet och Rise Against har släppt sitt nya album "Endgame" på Spotify! Isolerad, hejdå!!!

koko

I lördags så satte jag, Amanda och Jossan oss på en bar på King's road. Vi tog några öl, blev lite taggade, och någon timme senare befann vi oss på ett skitroligt ställe i Mornington Crescent som heter Koko. Det är en skitstor ombyggd teater där de hade massa olika DJ's som spelade hela natten. Jag och Amanda, som skulle jobba kom hem halv fem på morgonen och Jossan och Andreas var fett taggade och kom hem runt åtta på morgonen.


coffe break

Sitter på Starbucks och har en mysig tjej fika med mina sötisar Amanda och Jossan. Snart ska vi gå och handla mat och ikväll blir det förhoppningsvis en fet utgång!

sunglasses

Susanna på en mysig uteservering på King's Road

somebody want to leave london?

'
Två sötnosar har nu åkt hem till Sverige igen..
Igår China White för att fira Marres b-day, och det blev en hur kul kväll som helst. Kom hem och sov någon enstaka timme för att sedan gå till jobbet klockan nio.. Som tur var hade min manager glömt nycklarna så vi fick vänta på en annan manager i över en timme, så vi öppnade lite senare = mindre jobb. Hon bjöd mig även på Latte medan vi satt på Starbucks, gillar henne genast mycket mer!

little brother

Jag har även världens mest cute lillebror. Titta vad han skickade till mig i London! Saknar den lille sötisen så himla mycket!

all saints

Världens mest cute pojkvän. Så snart jag har tid ska jag röra mig mot All Saints och köpa världens snyggaste klänning.

view


utsikten från vårt fönster

Ledig dag idag igen. Glider runt i min skinnjacka med ett par pilotbrillor och njuter av vårvädret! Ska snart röra mig mot King's Road för att möta upp Sanna på en fika. Vi ska sätta oss på någon mysig uteservering med en Latte i det fina vädret.
Ikväll kommer Lina och Marre och det ska bli hur kul som helst att träffa mina babes igen! Dem landar nog vid sex någongång så ska väl möta upp dem lite senare och så får vi se vad vi hittar på!

pictures from this weekend


a weekend in the city

Detta har vart en av de bästa helgerna, även fast jag har jobbat och att det blöder i min hals (då är det fan bra). Min pojkvän var här i helgen och han tyckte att Londons affärer behövde lite mer pengar i kassan. Har blivit sjukt bortskämd med vin och oxfilé, men nu är jag tillbaka till vardagen = pasta. Ska dock äta tacos idag, succes!

tro det eller ej, men detta är INTE mina kassar

pictures from madeleine's birthday party at China White

susanna och jag


stjärt


amanda


susanna, madeleine och deras pojkvän

underground

Outfit-bild på mig för några dagar sedan när jag och amanda hängde på oxford.
Ullaredtjej med väska och handskar från Primark, sedan Amandas fina blazer från H&M,
med tight fodral från Nelly och mina Vagabond kängor.

primark

Primark shopping yesterday
Purse £7
Sunglasses £2 each

wait

Sitter på Starbucks och dricker en latte i väntan på att min babe ska anlända till London!
Ledig dag idag och solen skiner, the spring has arrived to London.

day off

Amanda och jag var lediga på samma dag för första gången idag! Igår somnade vi till SATC och idag har vi haft mysigaste mysdagen (shoppat). Vi var även in på GAP för att småprata lite med Madde. Hon fyller år idag, så vi ska med dem ut idag! Får se vad vi hittar för rolig klubb att dansa loss på!
1. Amanda hade sin period igår...
2. Amanda nere i tunnelbanan
3. Topshop
4. Amanda vid Oxford Circus
5. Jag på hederliga donken
6. Jag och Amanda på väg ner till tunnelbanan

RSS 2.0