sweden

De senaste dagarna har vart underbara. I söndags åkte jag till Sverige för första gången på fyra månader för att överraska min familj. Alexander hämtade mig på flygplatsen och vi åkte raka vägen (eller raka och raka, vi åkte vilse några gånger) till min låssaspappas föräldrar där alla var . Öppnade dörren, gick in, och alla blev hur chockade som helst. Stod mest tysta och tittade, och det kom väl en och en annan tår på vissas kinder. Blev en liten mors dag present till mamma! Igår firade vi Simon, eftersom han fyllde 10. Han fick lite saker som jag köpt från Hamleys här i London (bland annat en armborst, slangbella och pistol, som jag för övrigt hade i handbagaget. var lite nervös när jag gick genom säkerhetskontrollen, men det gick bra). Varmt som fan var det i Sverige också, till och med varmare än här! Valde de bästa dagarna att åka. Åkte hem idag, och på ett sätt känns det ändå skönt att vara hemma igen. Så konstigt att jag ser det här som hemma och inte mitt rum i Vässan. Nu längtar jag bara tills alla ska komma och hälsa på mig här, och jag åker ju till Sverige igen om 2 veckor, så allt för farligt är det inte! Min familj är bäst, och jag älskar er så jävla mycket.

crazy

Några jättedåligt bilder från när vi var på The Sounds för ett tag sedan. Det var så jävla bra, vill fan se dem igen! Maja är fan galen på scen. Vad jag önskar att jag hade en sångröst, som min kära syster har fått och inte använder den till någonting!

fox

Inte likt Megan Fox om jag får säga min mening? Jag såg den här bilden i Vouge för några veckor sedan och tänkte  att någon gjort likadan tatuering som Fox. Sen såg jag att det stod Megan Fox bredvid. Blää, förstår inte vad de gjort med denna snygga brud?

the wheelbarrow

Två första bilderna är mina, resten är Susannas.

Igår var vi på Clublad på en bar i London, The Wheelbarrow hette den. Det var Emma Watson's ex George Craig (som tydligen är Burberry-modell, men skitful) som anordnade det hela. Skitsoft ställe med livemusik men även lite musik i Amandas smak då och då. Träffade på mina första kändisar, Bonnie Wright som spelar Ginny Weasley i Harry Potter och Jamie Campbell som spelar Caius i The Twilight Saga. Fick liten chock när jag såg Bonnie eftersom jag är världens HP fan. Synd att inte Harry var där bara...

beauty of london

Sjukt trött. Sovit ca tre timmar inatt. Migrän. Jobbat över. Äter svampsoppa för ca 1 kr...

going to camden


weather

Vaknade vid halv nio idag och tänkte att nu kan jag inte gå upp, för det gör jag ju knappt när jag ska till jobbet. Vaknade någon timme senare och det är typ storm/spöregn, suck. Jag som tänkte jag skulle gå ut på en powerwalk, uträtta massa ärenden osv. Låg i sängen till klockan tolv, pallrade mig upp, och nu tror jag det börjar spricka upp igen! Förstår mig inte på det här landet. Hur det ena sekunden kan vara spöregn, och andra sekunden vara strålande sol. Den där Zeus måste ha värre humörsvängningar än mig...


suck it and see

Jag är så jävla glad. Spelar musik på hög nivå, och Amanda hatar säkert mig just nu men det skiter jag i. När jag slutade jobbet idag, så låg denna fina i min väska. Världens sötaste Claudia på mitt jobb har Arctic Monkeys nya album "Suck It and See" som släpps 6e juni (fråga mig inte hur, på något vis råkar hon alltid stöta på folk i musikbranchen, sooo jealous), och nu är även jag stolt ägare av det! Sitter och lyssnar nu, och det är amazing, som bara Arctic Monkeys kan vara.

swimming costume

Min superfina baddräkt från H&M jag köpte när jag hade fått lön sist (oförglömgliga tider det). Har alltid velat ha en baddräkt och nu hittade jag en som var som gjord för mig. Skitsnygg till ett par höga jeansshorts eftersom jag antagligen inte kommer bada så mycket i sommar! £19.99

london in my heart


barcelona


Min darling Lina skickade massa bilder från när vi var i Barcelona förra året. Jag längtar så mycket tillbaka och jag hatar att vi inte kommer kunna göra någon tripp tillsammans i år igen. Brun vill jag också vara igen, men det kan man ju glömma i den här staden när man jobbar heltid... Miss you guys!

baby pictures

Supermysig kväll med mina jobbarkompisar igår! Sandra älskade de söta små bodysarna vi köpt, och vi åt mat och drack vin tills vi spydde! Körde lekar, och jag var sämst så jag fick tröstpris haha.. Sanna älskade sin cupcake för det var ett R på den som i The Roxy.

low-end shopping

Det enda stället jag kan shoppa nu för tiden där det är någorlunda pris är H&M... £19.99 (tror jag?).

baby shower

Nu ska jag glida till mitt jobb för att möta upp de andra som jobbat idag och tillsammans ska vi åka till min manager där vi kommer ha en baby shower för Sandra! Får hoppas att jag inte hinner försäga mig innan bara, eftersom det ska vara en överraskning. Kisses!

maxi skirt

Min supersöta kjol jag köpte för några veckor sedan, från H&M £29.99.

broke

Insåg idag att jag endast hade £1.16 på mitt kort och det är mer än en vecka kvar tills vi får lön. Tur att jag storhandlade för några dagar sedan så jag i alla fall har mat! Men jag kommer ju inte kunna topa up min mobil eller mitt Oyster Card, så kan alltså inte ringa någon eller ta mig någonstans. Blir spännande.. Får vara hemma den kommande veckan. Skulle i och för sig vara bra eftersom jag börjar få migrän och magkatarr rätt ofta nu. Min låssaspappa hade precis värsta genomgången om hur allt detta gick till och konsekvenserna (han är en uppslagsbok), och det lät läskigt så nu måste jag väl vila. Började idag. Jossan&Amanda är på Movida och dricker gratisdrinkar i och för sig, men jag kan ju knappt ta mig dit för måste spara mina pengar på mitt Oyster Card. Nu ska jag titta på några Entourage avsnitt och sedan sova ut!!

min och amandas supergoda smoothie som vi drack på en mysig uteservering idag

successful night

Vi skulle fira Younis igår, och kvällen började inte så bra så att säga. Sprang hem från jobbet för jag och Jossan skulle skynda oss till Nandos där de var och åt. Vi tar hundra år på oss och när vi väl är på väg ner i tunnelbanan så går min fucking klack av!! Så jag får damp, Jossan försöker lugna mig, Andreas kommer med nya skor osv. Vi drar till Nandos och möter de andra, och sedan drar vi till hederliga The Roxy för en så jävla lyckad kväll. Kameran åkte nog bara upp en gång, men hann få några kort i alla fall. På morgonkvisten åkte vi världens mysigaste taxiresa hem från Old Street då vi såg Big Ben, London Eye och Buckingham Palace på en och samma resa, och vi kom verkligen på var vi egentligen bor.

next: harrods & notting hill


at mahiki


breakfast together

Har suttit och ätit en mysig frukost med mina babes idag. Inte varje dag vi är vakna ungefär samma tid innan jobbet. Äntligen är det i alla fall fint väder här igen! Var bara när otursfågeln Victoria var här som det regnade.. Nu väntar i alla fall en hel dag på jobbet igen. 20.30 slutar jag, men är ledig både lördag och söndag. Lovely. Men nu måste jag verkligen sticka (springa). P.S Tack Frida för du fixar och trixar med min blogg, love you!

roxy

pictures of me and my lovely friends from the roxy

a red lizard

topshop, under £10 each

the worlds greatest

Har världens underbaraste vän. När min familj var här på besök, så hade Arman, som jag praktiserat hos i hundra år och då blivit en av mina närmsta vänner, skickat med detta till mig. Jag som behövde exakt allt, för att mitt var slut! Det var en Bare Minerals foundation, rouge och eyeliner, sedan lite produkter från Clarins. Världens sötaste! Saknar dig hur mycket som helst Baloo, snart kommer Piff hem och hälsar på!

park

Har precis kommit hem från Kings Road efter att ha handlat med Andreas. Satt oss i en mysig liten minipark på vägen hem och chillade. Nu dricker jag kaffe och pratar med min söta syster, och snart kommer mina älsklingar Jossan, Amanda och Vicky hit!!!

necklace


summer 2010

Skypade med mina underbara vänner igår, och Filippa skicka massa äckliga bilder från förra sommaren. Ni får se några som inte är för vidriga. Saknar er fellows!


skype

Jag och min pojkvän har jääääääätteroligt när vi skypar!!!!!!!! Han har världens äckligaste finger som han visar för mig hela tiden, och jag spyr fan. Inte snällt...

stalkers

The Sounds igår var grymt! De är skitbra live och kan verkligen uppträda, det gillar vi. Gillar dem nog lite mer nu efter att ha sett dem live. Nu ska jag röra mig mot jobbet igen. Det känns som om det enda jag gör är att jobba. Vill ju inte göra min stalkers besvikna heller. Det finns någon kille som jobbar i en butik bredvid oss som tydligen brukar stå och titta på mig (?). Scary. Kemi hade vart inne där och då hade han sagt "Oh, you are working with the girl with the amazing eyes". Aldrig sett killen. Sen kom det in en kille som hade någon jävla hårfetisch och ville klippa mitt hår osv. Men nu är det bråttom, igen.. Ha en trevlig lördag!

the sounds

The Sounds at Koko tonight

more pictures


groups

Sitter och chillar med de här två nördarna. Vi tittar på alla gamla grupper man var med i på facebook. Typ "I hate it when someone puts ut name in the Goblet of Fire without telling u". Wtf?!


heart

Sitter och softar i min nya mys t-shirt. Väntar på att min boyfriend ska komma till datorn så vi kan prata. Har inte gjort det på fyra dagar. Väntar också på att Jossan ska komma hem, för jag ska hjälpa henne att packa sen skulle vi ha en myskväll med film! Hon lämnar mig också för Sverige imorgon.. Men det roliga är att både hon, Amanda OCH min saknade Victoria kommer på måndag! Wiho, längtar!!

at buckingham palace

saknar er redan

at hamleys

man kan inte rå för att man är ett fan...

kiss

Inte bara min familj har lämnat mig, utan Amanda har även lämnat mig för Sverige i en vecka. Kommer jag klara mig utan henne? Det återstår att se. Nu: back to reality (work).


don't leave

Min familj har lämnat mig. Vi har haft två mysiga dagar tillsammans, och vi har vart så jävla störda som bara vi kan vara. Nu är jag trött, så jag uppdaterar mer om de senaste dagarna senare. Har setat och haft världens mysigaste pratstund med Josefin. Älskar att vi bara kan sitta och prata och prata i evigheter om allt och inget.

lee

Tänkte visa min skitsnygga Lee-jeansjacka som inhandlades för några veckor sedan. Eller jag ska inte ta åt mig äran för betalningen.. Men den är i alla fall min, och används flitigt! Vintage från Rok It för ca £40.

the ring

Alla tycker jämt att jag ser ut som bruden i "The Ring", undra varför?

rehab?

Det gick inte så bra med vår rehabmånad... Have fun tonight everyone!

spending too much money

Idag har jag och Mandie vart i Knightsbridge. Vi skulle egentligen strosa runt inne på Harrods, men vi gick först till H&M och där blev vi kvar ett tag. Efter det rörde vi oss mot Zara, och efter det hade vi gjort av med för mycket pengar. Så det blev inget Harrods idag.. Men fick med mig lite fina saker hem i alla fall!

school uniform

Amanda - du ser ut som ett sött litet skolbarn från London, jag måste få ta ett kort på dig

sarasara

Saknar den här jäveln så himla mycket, och jag är verkligen hur ledsen som helst att jag inte kan vara hemma när hon tar studenten eller fyller 20. Jag hatar att jag inte kan spendera värdelösa sommardagar i Sala med henne i sommar, att vi inte kan ligga och titta på Vampire Diaries, äta hennes goda mat, festa sönder och dagen efter sitta och försöka komma på vad som hände igår och att vi inte ska åka på vår "årliga" resa i augusti. Innan jag flyttade till London skrev hon det finaste inlägget någonsin på sin blogg, tror till och med att jag fick lite tårar i ögonen. Läs det här! Hon kan verkligen uttrycka sig den här tjejen.. Love you babe

employee of the month

Sitter här med mina mysiga roomies och chillar. Älskar alla mysiga kvällar i vår flat då vi bara sitter och pratar (och Amanda sitter och sjunger rakt in i mitt öra bredvid mig så jag vill slå ihjäl henne).
.
På jobbet hade vi Grazia-event så vi hade massa söta cupcakes med glitter, goodiebags osv. Var i alla fall på bra humör hela dagen för min manager berättade att jag blev "Employee of the month" för Mars månad. Kändes riktigt bra eftersom jag inte jobbat där så länge! Nu ska jag och min dryga sångfågel titta på "Secret diary of a callgirl" (vår favoritserie). Sov gott, xoxo!

nude

fick en fin present av min babe när han var här, topshop £38

no words...

tänker bara nämna några små ord om gårdagen: jag, andreas och jossan, the roxy, double vodka&mixer £2.90, glassplitter, trasig mobil, borttappade pengar+bankkort, faceplant, fight med okänd, fight mellan oss, minnesluckor, jobbiga bildbevis, försovning, full+spyförsök i papperskorg på jobbet = the hangover

b-day

happy birthday my love, sorry i couldn't be there

a red leopard

some late pictures from Jalouse last Friday

one cute calamari

pictures from yesterday in soho

soho

Kom hem för ett tag sedan och sitter nu och skypar med saknade Sara. Inte pratat med henne på hundra år! Ikväll har jag, Jossan, Amanda och Andreas setat i Soho och tagit några öl på en uteservering och jag och Jossan var fetton och käkade tortillas och calameres. Var egentligen meningen att vi skulle tränna Sanna&Co vid Old Street men alla tunnelbanor var psyk så det gick inte att åka någonstans eller så var man tvungen att ta värsta omvägen. Nu ska jag i alla fall sova, ska fan upp och jobba snart. See ya my friends!

love you my friend


RSS 2.0