five

Fem fina med min babe idag.

Och btw, igår bokade jag äntligen tatueringstid!!

pw


Såhär brukar de se ut när jag är ute och powerwalkar i Hyde Park på kvällskvisten.

to miss

Min Sanna har vart här i London några dagar förra veckan! På torsdagen satte vi oss på en mysig pub ch käkade och snackade hela kvällen och på söndagen var vi på Hawley Arms i Camden. Mysigt att ha henne tillbaka här. Saknar att ha henne här.

Imorgon ska jag till Sverige. En vecka semester. Saknar mina älsklingar så ska bli så kul och träffa dem igen.




mixtape

NU vill jag bara ha min dator! Som ligger hemma i Sverige och ska lagas av min låssaspappa (som antagligen inte gjort det än). Om en vecka åker jag dit och hämtar den (bara därför jag åker på en veckas semester till Sverige) och då blir allt som vanligt igen (inget liv alltså). Kände för att göra skitmycket paranteser idag...

Typiskt Londondag idag, regnar och har sig. Man är trött efter att ha jobbat första dagen efter två lediga. Sex stycken till står på tur också. Var tydligen tvungen att jobba sju dagar i rad eftersom jag skulle på semester efter, lite knäppt om jag får säga det själv. Annars har jag lite andra roligheter på gång, får hoppas att det blir som jag vill bara! Vill inte skriva någonting här för jag har ju inte en aning om vilka som läser... Nu är jag hungrig punkt Puss

Igår var jag ute på världens powerwalk och gjorde massa övningar i Hyde Park. Världens träningsvärk idag... Vill kunna blogga från min mobil! Eller jag kan ju det, men inte ladda upp bilder.. Värdelösa BlackBerry. Är det bara jag som är efterbliven eller vet någon hur man gör?

last year


När man ser detta får man ju lite smått ångest för att
man har jobbat en hel dag och sitter hemma helt död nu...

urban

Nyss kommit hem från en fika med Ellen på Starbucks, Oxford Street. Inte sett henne sedan hon slutade på mitt jobb för ca en månad sedan! Väldigt kul att träffa henne igen. Väldigt skönt att vara ledig också för den delen. Fick ett litet telefonsamtal från Urban Outfitters också, som ville att jag skulle komma in på en intervju. Lämnade liksom mitt cv där för ett halvår sedan när jag flyttade hit.. Haha otippat. Vet dock inte om jag kan eftersom jag jobbar när de har intervjuerna och jag vet fan inte om jag pallar ett till retailjobb. Duktig på mitt jobb i alla fall, öppnade butiken och skötte pappersarbetet helt själv igår!

Vet inte heller när idioterna som härjar i London ska sluta. Fattar nada om vad som händer. Men det är lugnt där jag bor så det är väl okej. Tänkte även om man skulle hånka och typ ta lite välbehövliga saker som en Ipad? Skämt åsido. Fick stänga butiken tidigare och rensa fönstrerna på saker i förrigår dock. Poliserna sa att de var på väg mot Knightsbridge, och det var ju rätt skönt att få sluta lite tidigare än vanligt.


Inte världens snyggaste bild. Men laddar ju aldrig upp bilder nu för tiden. Så nu har ni även lite koll på hur jag ser ut nu för tiden. Sliten som ett as. Har även på mig min kofta jag har på jobbet, en leopardkofta som ser ut att komma från H&M för ca 800 kr.

red wine

Sitter i den nya lägenheten och chillar nu för tiden. Chelsea Cloisters är sedan några dagar sedan borta. Att dricka ett glas rödvin innan läggdags har blivit en vana för mig och mina flatmates. Dödande av kackerlackor också. Mysigt att bo i centrala London! Men vi ska bara stå ut här i en månad. Ny säsong på jobbet också. Springer runt och svettas i höstkläder mitt i sommaren.. Måste välja något nytt jag kan ha på mig imorgon också. Typ en bikini.

stand still

Idag ska jag jobba 1-22... Vi har stocktake (inventering) så vi måste jobba och slita sent när butiken stängt! Känns som jag ännu inte återhämtat mig efter mitt nattpass riktigt. Eller så börjar jag bli sjuk. Hoppas inte på det sistnämna. I London har man inte råd att vara sjuk, då är det kört så får man leva på soppa i en månad. Luften står stilla utanför, har blivit sjukt varmt här på senaste tiden. Jag saknar den svenska sommaren.

RSS 2.0